Przejdź do głównej zawartości
eszkola.zsgh.pl
Nie jesteś zalogowany(a) (
Zaloguj się
)
Gastronomiczne
Strona główna
Kursy
Przedmioty zawodowe
Gastronomiczne
Kategorie kursów:
Organizacyjne
Przedmioty ogólne
Przedmioty ogólne / Język polski
Przedmioty ogólne / Matematyka
Przedmioty ogólne / Informatyka
Przedmioty ogólne / Językowe
Przedmioty zawodowe
Przedmioty zawodowe / Hotelarskie
Przedmioty zawodowe / Gastronomiczne
Przedmioty zawodowe / Przedmioty spożywcze
Przedmioty zawodowe / Kelnerskie
Przedmioty gastronomiczne
Przeszukaj kursy
Wykonaj
1
(bieżący)
2
»
Dalej
Egzamin zawodowy HGT.02
Egzamin zawodowy HGT.12
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów dietetycznych
Sporządzanie potraw i napojów kuchni polskiej i obcych narodów
Przygotowanie i ekspedycja potraw i napojów M2.J3
M4.J1 - testy - 4 TŻK/ż
M4.J2 - testy - 4 TŻC/ż
Testy egzaminacyjne - 5 TŻC/ż
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów - 1 TŻC
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów- Moduł 343404.M3.J5
Planowanie produkcji potraw - 4 TŻb
Planowanie żywienia w gastronomii i w dietetyce- moduł 343404.M4
Wykonywanie usług gastronomicznych - 4 TŻb
Planowanie i ocena diet niestandardowych - 4 TŻb
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów - kl. 3 TTŻ gr.2
Testy egzaminacyjne - III TŻC
Podstawy przedsiębiorczości dla klasy II TŻ
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii - kl II BS
Przygotowanie i ekspedycja potraw z różnych surowców i półproduktów
Towaroznastwo- Stosowanie podstaw gastronomii- kl II TŻ
1
(bieżący)
2
»
Dalej