Przejdź do głównej zawartości
eszkola.zsgh.pl
Nie jesteś zalogowany(a) (
Zaloguj się
)
Przedmioty spożywcze
Strona główna
Kursy
Przedmioty zawodowe
Przedmioty spożywcze
Kategorie kursów:
Organizacyjne
Przedmioty ogólne
Przedmioty ogólne / Język polski
Przedmioty ogólne / Matematyka
Przedmioty ogólne / Informatyka
Przedmioty ogólne / Językowe
Przedmioty zawodowe
Przedmioty zawodowe / Hotelarskie
Przedmioty zawodowe / Gastronomiczne
Przedmioty zawodowe / Przedmioty spożywcze
Przedmioty zawodowe / Kelnerskie
Przedmioty spożywcze
Przeszukaj kursy
Wykonaj
1
(bieżący)
2
»
Dalej
Egzamin zawodowy SPC.01
Egzamin zawodowy SCP.07
Kółko wiedzy o mleku i mleczarstwie
Projektowanie procesu produkcji wyrobów spożywczych - 5 TŻC
Testy egzaminacyjne - 3 TŻ
Przygotowanie do przetwórstwa spożywczego - 1 THKŻ 2022/2023
Projektowanie procesu produkcji wyrobów spożywczych - 4 TŻC
Testy egzaminacyjne 5 TŻC/c
Projektowanie procesu produkcji wyrobów spożywczych - 4 THŻC
Projektowanie procesu produkcji wyrobów spożywczych - 3 TŻC/4TŻC
„Sporządzanie napojów na bazie kawy”- kl. 3 THŻC
Przygotowanie do obsługi maszyn i urządzeń - 1 TŻC/cukiernicy
„Sporządzanie napojów na bazie kawy”- kl. 3 TŻC
Projektowanie procesu produkcji wyrobów spożywczych - 3 THKŻ
„Przygotowanie do przetwórstwa spożywczego” cz.1
Projektowanie procesu produkcji wyrobów spożywczych - 4 TTŻ
„Sporządzanie napojów na bazie kawy”- kl. 3 TTŻ
Projektowanie procesu produkcji wyrobów spożywczych - 3 TTŻ
Wyposażenie zakładów cukierniczych - 1BS
„Przygotowanie do przetwórstwa spożywczego” - 1 THŻC
1
(bieżący)
2
»
Dalej